lukemasikblogja

lukemasikblogja

Ez tényleg egy csodás szövet – Tudj meg többet a novalife-ról!

2017. október 09. - lukedev

Néha úgy érezzük, hogy kihívásokkal teli, de ugyanakkor izgalmas dolog is a bútorvásárlás. Ha már átlendültünk a bútorforma és stílus kiválasztásán, akkor a következő feladat a kárpit anyagának eldöntése lesz. Ilyenkor rengeteg variáció ötlik fel bennünk, hiszen a mintástól, a patchwork-ön át az egyszínűig, a bőrtől a zsákszövetig minden megoldás szóba jöhet.

 

[caption id="attachment_752" align="aligncenter" width="765"] Szép példa a patchwork technikára - nagy a választék ebből is a kika áruházakban[/caption]

 

A választás folyamatát tovább színesíti, hogy létezik egy szövetfajta, amit még a jövő nemzedékei is éltetni fognak. Ez a novalife. Nem túlzás ez, főleg, ha arra gondolunk, hogy ezentúl az életünket megkeserítő és ülőgarnitúránkat elcsúnyító foltok nem jelentenek többé gondot.

 

[caption id="attachment_756" align="aligncenter" width="765"] Novalife szövetben nincs olyan, hogy kényes szín[/caption]

 

A novalife az első szövet, amely szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, a felülete pedig olyan ellenálló, hogy a foltoknak esélye sincs vele szemben. Erre a szövetre a garancia öt évre szól, s ez vonatkozik a színtartóságra és a tisztíthatóságra is.

 

[caption id="attachment_757" align="aligncenter" width="765"] Andante Fargo modell, Novalife Nuss szövettel[/caption]

 

Apropó tisztíthatóság! A Ha már megtörtént a baj c. bejegyzésünkben a foltok eltávolításának titkára is fény derül. Tipp! Korunk trendi ruhadarabja a farmer, hordjuk ezt nemtől és kortól függetlenül. Mégis sok esetben a bútor látja kárát annak, hogy egy-egy farmer rossz festési eljáráson esett át. Hiszen gyakori látvány a kanapékon a farmerek által hagyott kékes-feketés festékfolt.

 

[caption id="attachment_760" align="aligncenter" width="765"] Az igazán puha tapintás így képernyőn keresztül is érzékelhető[/caption]

 

Nos, akinek Andante bútora novalife bevonó anyaggal bír, annak ezentúl ettől sem kell tartania, hiszen a novalife szövetből minden folt eltávolítható. Csak egy tiszta vízzel finoman átitatott kendőre van szükségünk.

 

[caption id="attachment_754" align="aligncenter" width="765"] Bátran választhatjuk akár étkezőbe is a novalife szövetet - Andante Corteo fényes zöld árnyalat[/caption]

 

[caption id="attachment_759" align="aligncenter" width="765"] Andante - Novalife Nuss bevonó anyag[/caption]

 

A novalife másik nagy előnye a tisztíthatóságon túl, hogy nem kell hozzáigazítani a bútor stílusát, mert minden irányzathoz jól idomul. A klasszikus stílus szerelmeseinek sem kell lemondaniuk erről a bevonó anyagról, mint ahogy a modern, trendi darabok kedvelői is választhatják a novalife szövetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://lukemasikblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6513803022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása